Αθλήματα


Είτε είσαι fan του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ, είτε ψάχνεις παπουτσια, ρούχα και αξεσουάρ για το τρέξιμο, έδω θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για το αγαπημένο σου άθλημα στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών και casual ειδών και σε μοναδικές τιμές!

Αθλήματα Ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο

Κάνε τη διαφορά στο γήπεδο, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Αθλήματα basket

Μπάσκετ

Γίνε πρωταγωνιστής στο παρκέ, με τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Αθλήματα Τρέξιμο

Τρέξιμο / Στίβος

Σπάσε όλα τα κοντέρ, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Αθλήματα fitness

Fitness

Το fitness πρόγραμμά σου γίνεται καλύτερο, επιλέγοντας τα top ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Αθλήματα crossfit

Crossfit / Training

Ανέβασε το επίπεδο των προπονήσεών σου, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Αθλήματα Ρυθμικής

Ρυθμική & Ενόργανη Γυμναστική / Μπαλέτο

Ανακάλυψε τη μεγάλη συλλογή σε ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ για την ενόργανη γυμναστική ή το μπαλέτο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Αθλήματα volley

Βόλεϊ

Ετοιμάσου για ατελείωτα «καρφιά» και «άσσους», με τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
climping

Oρειβασία

Εξοπλίσου με τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ, για μοναδικές περιπέτειες στο βουνό.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Αθλήματα Padel

Padel

Γίνε ένας από τους πρώτους που θα ασχοληθούν με το padel, επιλέγοντας τα καλύτερα ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Αθλήματα tennis

Τένις

Κορυφαίες επιδόσεις στο court, με τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Αθλήματα Κολύμπι

Κολύμβηση

Ανακάλυψε τη μεγάλη συλλογή σε ρούχα και είδη κολυμβητηρίου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Ping pong

Ping Pong

Η πιο ολοκληρωμένη συλλογή με αξεσουάρ για το ping pong είναι εδώ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

 

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Ποδοσφαίρου σε μοναδικές τιμές!
Κάνε τη διαφορά στο γήπεδο, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της πιο ανανεωμένης ποδοσφαιρικής συλλογής. Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με σχάρα ή τάπα, τα t-shirts και τα γάντια τερματοφύλακα θα βάλουν την πιο εντυπωσιακή πινελιά στο ανδρικό, γυναικείο και παιδικό football outfit.

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Μπάσκετ για υψηλές επιδόσεις!
Γίνε ο πρωταγωνιστής των παρκέ, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της πιο ανανεωμένης μπασκετικής συλλογής. Τα μπασκετικά παπούτσια, οι εμφανίσεις NBA και οι μπάλες θα καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού στην προπόνηση μπάσκετ.

Παπούτσια και αξεσουάρ Βόλεϊ για εντυπωσιακό game!
Ετοιμάσου για ατελείωτα «καρφιά» και «άσσους», επιλέγοντας τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ της πιο ανανεωμένης Βόλεϊ συλλογής. Τα volleyball παπούτσια, οι επιγονατίδες και οι μπάλες θα καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού στην προπόνηση βόλεϊ.

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Τένις για απίστευτες εμφανίσεις!
Κορυφαίες επιδόσεις στο court, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της πιο ανανεωμένης συλλογής Τένις. Τα tennis παπούτσια, τα t-shirts και οι ρακέτες θα βάλουν την πιο εντυπωσιακή πινελιά στο ανδρικό, γυναικείο και παιδικό τενιστικό outfit.

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για Τρέξιμο / Στίβο σε μεγάλη ποικιλία!
Σπάσε όλα τα κοντέρ ή απόλαυσε τις διαδρομές σου στο πάρκο, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της πιο ανανεωμένης συλλογής για Τρέξιμο / Στίβο. Τα running παπούτσια, τα τεχνικά t-shirts και τα κολάν θα «εκτοξεύσουν» τις επιδόσεις κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού στην προπόνηση.

Ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ Κολύμβησης για μέγιστη άνεση στο νερό!
«Απογείωσε» το swimming look σου και βελτίωσε τον χρόνο σου στο νερό, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ της πιο εξειδικευμένης συλλογής κολυμβητηρίου. Μαγιό, γυαλάκια, σκουφάκια και βατραχοπέδιλα είναι μερικά από τα είδη κολυμβητηρίου που θα σου δώσουν ώθηση για να πετύχεις τους «υδάτινους» στόχους σου.

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Ορειβασίας για τις πιο δύσκολες συνθήκες!
Ζήσε την απόλυτη περιπέτεια στο βουνό, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της καλύτερης ορειβατικής συλλογής. Ορειβατικά παπούτσια, μπουφάν και γάντια είναι μερικά από τα είδη ορειβασίας που θα σου δώσουν ώθηση για να πετύχεις τους στόχους σου στο βουνό.

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Fitness για υψηλές επιδόσεις!
Ανέβασε την ένταση της προπόνησής σου και «εκτόξευσε» τις επιδόσεις σου, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της καλύτερης Fitness συλλογής. Ανέβασε level στα skills σου με training παπούτσια, τεχνικά ρούχα και καπέλα που ταιριάζουν απόλυτα στην προπόνησή σου.

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Crossfit / Training για εντυπωσιακές επιδόσεις!
Ξεπέρασε τα όρια σου στην προπόνηση, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της καλύτερης Crossfit / Training συλλογής. Ανέβασε level στα skills σου με training παπούτσια, τεχνικά ρούχα και γάντια που ταιριάζουν απόλυτα στην προπόνησή σου.

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Ρυθμικής & Ενόργανης Γυμναστικής / Μπαλέτου για μαγικές παραστάσεις!
«Κέρδισε» τις εντυπώσεις, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της ανανεωμένης Ρυθμικής & Ενόργανης Γυμναστικής / Μπαλέτου συλλογής. Ανέβασε level στα skills σου και «κλέψε» την παράσταση με παπούτσια μπαλέτου, κορμάκια και κορδέλες ρυθμικής.

Παπούτσια και αξεσουάρ Padel για συναρπαστικό παιχνίδι!
Κορυφαίες επιδόσεις στο γήπεδο, επιλέγοντας τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ της πιο ανανεωμένης συλλογής Padel. Τα παπούτσια πάντελ και οι ρακέτες θα είναι οι «σύμμαχοί» σου στο game για να κάνεις όλα τα set δικά σου.

Αξεσουάρ Πινγκ-Πονγκ για να εξελίξεις τα skills σου!
«Μάγεψε» τους αντιπάλους σου, με τα κορυφαία αξεσουάρ της πιο ανανεωμένης συλλογής Πινγκ-Πονγκ. Οι ρακέτες, τα δίχτυα και τα μπαλάκια θα σου δώσουν ώθηση για να ξεχωρίζεις σε κάθε αγώνα ping pong.

Κορυφαία brands για όλα τα γούστα!
Το αθλητικό DNA συναντά τους δρόμους της πόλης μέσα από τα μεγαλύτερα αθλητικά brands. Γίνε ο ορισμός του στυλ στις βόλτες σου και «μαγνήτισε» τα βλέμματα στην προπόνηση με υπογραφή Nike, Jordan, adidas, Under Armour, PUMA, ASICS κ.α.