Tο μεγαλύτερο eshop
Αθλητικών Ειδών
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€
Δωρεάν Επιστροφές
σε όλες τις παραγγελίες
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

 

"Εμείς" στη ZAKCRET AE δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Η παρούσα δήλωση Πολιτικής Απορρήτου περιγράφει τις πρακτικές μας όσον αφορά το πως συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα στον ιστότοπο της ZAKCRET AE  και το πώς τα χρησιμοποιούμε και τα μοιραζόμαστε με τρίτους. Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ZAKCRET AE ή με άλλον τρόπο υποβάλλετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε εμάς, αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται σε αυτή τη δήλωση. Το ποια στοιχεία θα συλλέξουμε μέσω του δικτυακού μας τόπου εξαρτώνται από το τι κάνετε εσείς σε κάθε σας επίσκεψη και από το ποιες υπηρεσίες ζητάτε.

Επίσης, η δήλωση αυτή σας ενημερώνει για τα δικαιώματά σας βάσει της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων και του σχετικού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Ξεχωριστές πολιτικές απορρήτου ισχύουν για τους εργαζόμενους και τους αιτούντες εργασία.
 


 

Ποιοί είμαστε

Η ZAKCRET AE είναι κατά την ορολογία του GDPR, ο "υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων" για τις προσωπικές πληροφορίες που διαθέτει. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι για να αποφασίσουμε πώς επεξεργαζόμαστε (δηλαδή συλλέγουμε, διατηρούμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε) τα προσωπικά σας στοιχεία.

Είμαστε η εταιρεία «ZAKCRET ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.» με τον διακριτικό τίτλο «ZAKCRET ΑΕ», η οποία είναι είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική αλυσίδα αθλητικών & sportswear ειδών.

Τα στοιχεία της εταιρείας μας είναι:

ZAKCRET ΑΕ
18ο χλμ Λεωφ. Σπάτων
Σπάτα
Τηλ: +30 2102928076
Φαξ: +30 2106043506
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sales@zakcret.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο για θέματα Προστασίας Δεδομένων της εταιρείας μας στην email διεύθυνση dataprotection@zakcret.gr .
 


 

Τι πληροφορίες τηρούμε για εσάς και η προέλευσή τους

Η ZAKCRET AE συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών της ιστοσελίδας, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά. Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται στη ιστοσελίδα είναι τα ακόλουθα: Όνομα, Επώνυμο, Φύλο, Ηλεκτρονική διεύθυνση (email), Αριθμός κινητού τηλεφώνου.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του ιστότοπου www.zakcret.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.zakcret.gr (μέσω της χρήσης cookies) προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά και του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (GDPR).
 


 

Για ποιούς σκοπούς χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Γιατί συλλέγουμε τα δεδομένα σας 

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να πραγματοποιήσουμε και να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς, σε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως πελάτης. Χωρίς αυτά τα δεδομένα η ZAKCRET AE μπορεί να μην δύναται να συνεχίσει ή να καθιερώσει ή να εξακολουθήσει τις διευκολύνσεις ή να παρέχει υπηρεσίες.

Στοιχεία συλλέγονται επίσης και από πελάτες μας κατά τη συνήθη ροή των εργασιών, ώστε να συνεχιστεί η σχέση μας μαζί τους. Για παράδειγμα, όταν οι πελάτες γράφουν και συμπληρώνουν φόρμες επικοινωνίας.
 

Πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία σας

Στοιχεία που σχετίζονται με πελάτες μπορεί να χρησιμοποιηθούν:

  • Για να διευκολύνουν την καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών και των προϊόντων που παρέχονται στους πελάτες
  • Για να μάθουμε το πώς ανταποκρίνονται οι πελάτες μας σε συγκεκριμένα προϊόντα
  • Για να ενημερώσουμε τους πελάτες για νέα προϊόντα
  • Για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις αποκάλυψης οποιουδήποτε νόμου δεσμεύει την ZAKCRET AE
  • Για να ικανοποιήσουμε οποιουσδήποτε άλλους σχετικούς σκοπούς Ενημερωτικών και Προωθητικών Ενεργειών (Μάρκετινγκ).

 


 

Πως επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Η επιχείρησή μας έχει οικοδομηθεί επάνω στην εμπιστοσύνη που μας έχουν οι πελάτες μας. Για να διατηρήσουμε το απόρρητο όλων των πληροφοριών που μας παρέχετε, ακολουθούμε τις ακόλουθες αρχές απορρήτου:

  1. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα.
  2. Συλλέγουμε μόνο εκείνα τα προσωπικά στοιχεία που θεωρούμε ότι σχετίζονται με και απαιτούνται για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας σε προϊόντα.
  3. Δε θα αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε κανέναν εξωτερικό οργανισμό ή τρίτο πρόσωπο εκτός αν έχουμε την συγκατάθεσή σας ή αν αυτό απαιτείται από τον νόμο ή δικαστική απόφαση ή αν σας έχουμε προηγουμένως ενημερώσει.
  4. Μπορεί κατά καιρούς να χρειαστεί να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας σε Κυβερνητικούς ή δικαστικούς φορείς ή υπηρεσίες ή ρυθμιστές, αλλά θα το κάνουμε μόνο υπό την κατάλληλη εξουσιοδότηση ή απόφαση δημοσίου χαρακτήρα ή ανώτερης διοικητικής ή δικαστικής αρχής.
  5. Στόχος μας είναι να κρατάμε τα στοιχεία σας στο αρχείο μας ενημερωμένα.
  6. Διαθέτουμε αυστηρά μέτρα ασφαλείας, σχεδιασμένα έτσι που να αποτρέπουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία σε όλους, συμπεριλαμβανομένου του μη εξουσιοδοτημένου προσωπικού μας.
  7. Η ZAKCRET AE και  όλο το προσωπικό μας και τρίτοι με άδεια πρόσβασης στα στοιχεία σας απαιτείται να τηρούν αυστηρά τις υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας της εταιρίας μας.
  8. Η ZAKCRET AE είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι επισκέπτες/ χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών του. Ο επισκέπτης/ χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με τον εκάστοτε διαχειριστή της ιστοσελίδας προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Διατηρώντας τη δέσμευσή μας προς αυτές τις αρχές, εμείς στην ZAKCRET AE διασφαλίζουμε ότι σεβόμαστε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
 


 

Νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων, η επεξεργασία πρέπει να στηρίζεται σε μία νόμιμη βάση, έναν δηλαδή πραγματικό λόγο για να συλλέξουμε, να αποθηκεύσουμε, να χρησιμοποιήσουμε και να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Η βάση που επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας μπορεί να είναι ένα ή περισότερα από τα εξής:

  • Η εκπλήρωση μιας σύμβασης που μπορεί να έχουμε μαζί σας (προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών)
  • Η συμμόρφωση της εταιρείας μας με ένα νομικό ή κανονιστικό κλπ καθήκον
  • Η συγκατάθεσή σας, όπως π.χ. όταν επιλέγετε την αποστολή ενημερωτικών emails ή newsletters.
  • Η ικανοποίηση έννομων συμφερόντων της εταιρείας όπως η άμεση εμπορική προώθηση, η πρόληψη απάτης, η διασφάλιση της ασφάλειας του δικτύου και των πληροφοριών των συστημάτων τεχνολογίας πληροφοριών που χρησιμοποιεί κ.λπ.
     

Διαδικτυακή Προώθηση

Κατά καιρούς μπορεί να συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία επισκεπτών των σελίδων μας και των ατόμων που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ή σε προώθηση προϊόντων (μέσω του διαδικτύου ή μέσω τηλεφώνου ή σε ένα από τα καταστήματά μας), εφόσον έχουν παράσχει τη συγκατάθεσή τους κατά τη δημιουργία του λογαριασμού. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται μόνο από τα άτομα εκείνα που μας τα δίνουν εκούσια. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά για να τους συμβουλέψουμε για προϊόντα, υπηρεσίες και άλλο διαφημιστικό υλικό, που θα θεωρήσουμε ότι μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Μπορεί επίσης να καλέσουμε τους επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας να συμμετάσχουν σε έρευνα αγοράς και δημοσκοπήσεις ή άλλες παρόμοιες δραστηριότητες. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στη σχετική πολιτική διαφημιστικών και προωθητικών ενημερώσεων της εταιρείας.

Αν σας ζητήσουμε να δώσετε πρόσθετα προσωπικά στοιχεία, θα σας εξηγήσουμε ακριβώς τον σκοπό για τον οποίο αυτά συλλέγονται και θα διασφαλίσουμε ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τον σκοπό που ορίζεται κατά τη συλλογή τους.

 


 

16 χρόνων και κάτω

Δεν επιθυμούμε να συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία από παιδιά χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων τους. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, παρακαλούμε να λάβετε τη συγκατάθεση των γονέων ή του κηδεμόνα σας προτού δώσετε οποιαδήποτε πληροφορία.
 


 

Σε ποιούς κοινοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Το απόρρητο των στοιχείων σας μας ενδιαφέρει.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της ZAKCRET AE με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Τα στοιχεία που διατηρεί η ZAKCRET AE για πελάτες θα τηρούνται ως εμπιστευτικά, αλλά η ZAKCRET AE μπορεί να δώσει αυτά τα στοιχεία στα ακόλουθα μέρη υπό το καθήκον εμπιστευτικότητας για τους σκοπούς που καθορίζονται σε προηγούμενη παράγραφο:

  1. σε οποιονδήποτε αντιπρόσωπο, εργολάβο ή πάροχο υπηρεσιών σε τρίτους, που παρέχει υπηρεσίες διοικητικές, τηλεπικοινωνίας, υπολογιστών, ή άλλες υπηρεσίες τήρησης αρχείου δεδομένων προς την ZAKCRET AE σε συνάρτηση με τη λειτουργία της επιχείρησής της και υπό την προϋπόθεση της τήρησης σχετικής προς τούτο νομοθεσίας
  2. σε οποιοδήποτε άλλο άτομο υπό το καθήκον εμπιστευτικότητας προς την ZAKCRET AE, που ανέλαβε να τηρήσει την εμπιστευτικότητα αυτών των στοιχείων
  3. σε οποιοδήποτε άτομο προς το οποίο η ZAKCRET AE έχει την υποχρέωση να αποκαλύψει στοιχεία υπό τις απαιτήσεις οποιουδήποτε νόμου ή δικαστικής απόφασης δεσμεύει τη ZAKCRET AE ή οποιοδήποτε από τα καταστήματά της

     

 

Μεταφορά Προσωπικών Δεδομένων σε άλλες χώρες

Τα προσωπικά σας στοιχεία μπορούν να μεταφερθούν εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Ενώ ορισμένες χώρες έχουν χαρακτηρισθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή οτι διαθέτουν επαρκή νομική προστασία για τα προσωπικά δεδομένα, σε άλλες χώρες θα είναι αναγκαία η λήψη μέτρων για την εξασφάλιση κατάλληλων εγγυήσεων για τις πληροφορίες όπως π.χ. μέσω επιβολής συμβατικών υποχρεώσεων.
 


 

Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα Δεδομένα σας

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα τα χρειαζόμαστε και για τον σκοπό για τον οποίο τα διατηρούμε, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας ή για τη συμμόρφωσή μας με τις νομικές υποχρεώσεις μας.

Για να καθορίσουμε το χρονικό διάστημα διατήρησης των προσωπικών δεδομένων σας, χρησιμοποιούμε τα εξής κριτήρια:

  • Όταν αγοράζετε προϊόντα και υπηρεσίες, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της συμβατικής μας σχέσης.
  • Όταν συμμετέχετε σε κάποια διαφημιστική προσφορά, διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα καθ’ όλη τη διάρκεια της προσφοράς.
  • Όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να μας υποβάλλετε κάποιο ερώτημα, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας καθ’ όλη τη διάρκεια που απαιτείται για την επεξεργασία του ερωτήματός σας.
  • Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας μέχρι να μάς ζητήσετε να τα διαγράψουμε ή μετά από μια περίοδο αδράνειας (χωρίς την πραγματοποίηση συναλλαγών με εμπορικά σήματα) που καθορίζεται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς και τις κατευθυντήριες γραμμές.
  • Όταν έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για κοινοποιήσεις άμεσης εμπορικής προώθησης, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας μέχρι να καταργήσετε την εγγραφή σας ή ζητήσετε τη διαγραφή της ή μετά από μια περίοδο αδράνειας (χωρίς την πραγματοποίηση συναλλαγών με εμπορικά σήματα) που καθορίζεται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς και τις κατευθυντήριες γραμμές.
  • Όταν εγκαθίστανται cookies στον υπολογιστή σας, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την επίτευξη των σκοπών τους (π.χ. καθ’ όλη τη διάρκεια μιας περιόδου λειτουργίας cookies καλαθιού αγορών ή cookies αναγνωριστικού περιόδου λειτουργίας), καθώς και για μια χρονική περίοδο που καθορίζεται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς και τις κατευθυντήριες γραμμές.
     

Ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποια προσωπικά δεδομένα σας για τη συμμόρφωσή μας με τις νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις μας, καθώς και για να είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε τα δικαιώματά μας (για παράδειγμα, για να προβάλουμε τις αξιώσεις μας ενώπιον των Δικαστηρίων) ή για στατιστικούς ή ιστορικούς σκοπούς.

Όταν δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, τα διαγράφουμε από τα συστήματα και τα αρχεία μας ή τα ανωνυμοποιούμε ώστε να μην είναι πλέον δυνατή η ταυτοποίησή σας από αυτά.
 


 

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Για τους σκοπούς της ασφάλειας των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω των ιστότοπων/ εφαρμογών/ συσκευών μας έναντι περιστατικών απάτης και ιδιοποίησης, χρησιμοποιούμε λύσεις τρίτων παρόχων. Η μέθοδος ανίχνευσης περιστατικών απάτης βασίζεται, για παράδειγμα, σε απλές συγκρίσεις, συσχετίσεις, ομαδοποίηση, προβλέψεις και ανίχνευση έκτοπων μετρήσεων με τη χρήση λογισμικού ευφυών πρακτόρων, τεχνικές συγχώνευσης δεδομένων και διάφορες τεχνικές εξόρυξης δεδομένων.

Αυτή η διαδικασία ανίχνευσης περιστατικών απάτης μπορεί να είναι εντελώς αυτοματοποιημένη ή να περιλαμβάνει ανθρώπινη παρέμβαση όποτε ένα πρόσωπο λαμβάνει την τελική απόφαση. Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνουμε κάθε εύλογο μέτρο προφύλαξης και προστασίας προκειμένου να περιορίσουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Ως αποτέλεσμα της αυτόματης ανίχνευσης περιστατικών απάτης, ενδέχεται (i) να παρουσιαστεί καθυστέρηση στη διεκπεραίωση της παραγγελίας/ του αιτήματός σας ενόσω ελέγχουμε τη συναλλαγή σας και (ii) να περιορίζεται η πρόσβασή σας ή να αποκλειστείτε από την παροχή μιας υπηρεσίας εφόσον διαπιστωθεί κίνδυνος περιστατικού απάτης. Δικαιούστε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες στις οποίες βασίζουμε την απόφασή μας. Ανατρέξτε στην ενότητα «Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας» παρακάτω.
 


 

Κατάρτιση προφίλ

Όταν αποστέλλουμε ή προβάλλουμε εξατομικευμένες ανακοινώσεις ή περιεχόμενο, ενδέχεται να χρησιμοποιούμε κάποιες τεχνικές που προσδιορίζονται ως «κατάρτιση προφίλ» (δηλαδή, κάθε μορφή αυτοματοποιημένης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που συνίσταται στη χρήση των εν λόγω δεδομένων για την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών χαρακτηριστικών ενός φυσικού προσώπου, ειδικότερα, για την ανάλυση ή την πρόβλεψη χαρακτηριστικών που αφορούν τις προσωπικές προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα, την οικονομική κατάσταση, τη συμπεριφορά, την τοποθεσία, την υγεία, τα φυσικά σας χαρακτηριστικά, την αξιοπιστία ή τις κινήσεις του εν λόγω φυσικού προσώπου). Τα εν λόγω δεδομένα συγκεντρώνονται και αναλύονται προκειμένου να αξιολογήσουμε και να προβλέψουμε τις προσωπικές προτιμήσεις ή/και τα ενδιαφέροντα σας. Βάσει των αναλύσεών μας, αποστέλλουμε ή προβάλλουμε ανακοινώσεις ή/και περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντα/ στις ανάγκες σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε τη χρήση των δεδομένων σας για τη «δημιουργία προφίλ». Ανατρέξτε στην την ενότητα «Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας» παρακάτω.
 


 

Ακρίβεια Δεδομένων και ευθύνες σας

Είναι σημαντικό τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε για εσάς να είναι ακριβή και επικαιροποιημένα. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να μας ενημερώνετε το συντομότερο εάν κάποια πληροφορία σας αλλάξει ή είναι λάθος κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.
 


 

Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας

Με βάση τον κανονισμό έχετε υπό προϋποθέσεις τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Δικαίωμα στην ενημέρωση
    Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς, διαφανείς και εύληπτες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και όσον αφορά τα δικαιώματά σας. Αυτός είναι ο λόγος που σας παρέχουμε τις πληροφορίες που παρατίθενται στην παρούσα Πολιτική.
     
  • Δικαίωμα στην πρόσβαση
    Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς (με την επιφύλαξη ορισμένων περιορισμών). Ενδέχεται να επιβάλλουμε μια εύλογη χρέωση η οποία λαμβάνει υπόψη τα διοικητικά έξοδα που συνεπάγεται η παροχή αυτών των πληροφοριών. Προδήλως αβάσιμα, υπερβολικά ή επαναλαμβανόμενα αιτήματα ενδέχεται να μην τύχουν απάντησης. Για να αποκτήσετε την εν λόγω πρόσβαση, επικοινωνήστε μαζί μας με τους τρόπους που παρατίθενται παρακάτω.
     
  • Δικαίωμα στη διόρθωση
    Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας εφόσον αυτά είναι εσφαλμένα ή μη επίκαιρα πλέον ή/και να τα συμπληρώσετε αν δεν είναι πλήρη. Για την εν λόγω διόρθωση, επικοινωνήστε μαζί μας με τους τρόπους που παρατίθενται παρακάτω. Αν διαθέτετε λογαριασμό, ίσως είναι ευκολότερο να διορθώσετε εσείς τα δεδομένα σας μέσω της ενότητας «Ο λογαριασμός μου».
     
  • Δικαίωμα στη διαγραφή
    Σε κάποιες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας. Επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται για απόλυτο δικαίωμα, καθώς ενδέχεται να έχουμε νομικούς ή βάσιμους λόγους να διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας. Εφόσον επιθυμείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, επικοινωνήστε μαζί μας με τους τρόπους που παρατίθενται παρακάτω.
     
  • Δικαίωμα εναντίωσης στην άμεση εμπορική προώθηση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ
    Μπορείτε να καταργήσετε ανά πάσα στιγμή την εγγραφή σας ή να αρνηθείτε τη λήψη κοινοποιήσεων άμεσης εμπορικής προώθησης.  Είναι ευκολότερο να το κάνετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο «Διαγραφή» («Unsubscribe») σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινοποίηση που σας αποστέλλουμε. Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται παρακάτω.
     
  • Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία δεδομένων που πραγματοποιείται βάσει συγκατάθεσης ανά πάσα στιγμή
    Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς όταν η εν λόγω επεξεργασία βασίζεται σε συγκατάθεσή σας. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε βάσει συγκατάθεσης πριν από την ανάκλησή της.
     
  • Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή
    Έχετε το δικαίωμα να επικοινωνήσετε με την αρχή προστασίας δεδομένων της χώρας σας και να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τις πρακτικές προστασίας δεδομένων. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους τρόπους που παρατίθενται παρακάτω προτού υποβάλλετε κάποια καταγγελία στην αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων.
     
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας
    Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας. Το εν λόγω δικαίωμα σημαίνει ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς υπόκειται σε περιορισμούς και, συνεπώς, μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε αλλά δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ούτε να τα επεξεργαστούμε περαιτέρω.

     

 

Χρήση Cookies

Όπως πολλοί άλλοι ιστότοποι, ο ιστότοπος zakcret.gr χρησιμοποιεί cookies. Η σχετική πολιτική χρήσης των cookies βρίσκεται σε αντίστοιχη ιστοσελίδα.
 


 

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κατά καιρούς, οι ιστότοποι και οι εφαρμογές μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς και από τους ιστότοπους των δικτύων των συνεργατών, των διαφημιστών και των συνδεδεμένων εταιρειών μας. Αν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο προς οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, επισημαίνεται ότι οι εν λόγω ιστότοποι έχουν τη δική τους πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής και δεν υπέχουμε καμία ευθύνη για τις εν λόγω πολιτικές. Παρακαλούμε να ελέγχετε τις εν λόγω πολιτικές πριν από την υποβολή οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων στους εν λόγω ιστότοπους.

Επίσης, ενδέχεται να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία σύνδεσης σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, πρέπει να γνωρίζετε ότι μας κοινοποιείτε τις πληροφορίες του προφίλ σας, ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας στη σχετική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Παρακαλούμε να επισκεφτείτε τη σχετική πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να ελέγξετε την πολιτική τους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής προκειμένου να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιούνται και χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα σας σε αυτό το πλαίσιο.
 


 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και περιεχόμενο που δημιουργείται από το χρήστη

Κάποιοι από τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας επιτρέπουν στους χρήστες να υποβάλουν το δικό τους περιεχόμενο. Να θυμάστε ότι κάθε περιεχόμενο που υποβάλετε σε κάποια από τις δικές μας πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να προβάλλεται στο κοινό, συνεπώς, πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν παρέχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα, π.χ. πληροφορίες οικονομικής φύσης ή στοιχεία διεύθυνσης. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ενέργειες στις οποίες προβαίνουν άλλα πρόσωπα αν δημοσιεύετε προσωπικά δεδομένα σε κάποια από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσής μας και συνιστούμε να μην δημοσιοποιείτε τέτοιου είδους πληροφορίες.
 


 

Ερωτήσεις ή Καταγγελίες

Για τυχόν ερωτήματα ή προβληματισμούς σχετικά με τον τρόπο που χειριζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από τα παραπάνω δικαιώματά σας, επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@zakcret.gr ή αποστέλλοντάς μας επιστολή στη διεύθυνση : ZAKCRET AE, 18ο χλμ Λεωφ. Σπάτων, Σπάτα. Εναλλακτικά μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 2928076.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλλετε οποιαδήποτε καταγγελία ανά πάσα στιγμή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, την Ελληνική εποπτική αρχή για θέματα προστασίας δεδομένων.
 


 

Αλλαγές στην Παρούσα Δήλωση Απορρήτου

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη της ιστοσελίδας υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει.

Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας ανακοίνωσης. Σε κάθε περίπτωση η ZAKCRET AE διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο.

Συνεπώς, οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες της ιστοσελίδας παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις αναθεωρήθηκαν για τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 2019.

 
 

Η επίσκεψή σας στον ιστότοπο μας μπορεί να καταγραφεί για την ανάλυση του αριθμού επισκεπτών στη σελίδα και για γενική χρήση. Ορισμένα από τα στοιχεία αυτά θα συλλεχθούν μέσω των “cookies”. Πρόκειται για μικρά κομμάτια πληροφοριών που αποθηκεύονται αυτόματα από τον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησης και στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του επισκέπτη ενός ιστοτόπου.  

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας διακρίνει από άλλους χρήστες της ιστοσελίδας μας και μας βοηθά στο να σας προσφέρουμε μια καλή εμπειρία όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας αλλά και να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να περιηγείστε στον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
 


 

Είδη Cookies

Χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα cookies:

  • Απολύτως απαραίτητα cookies. Αυτά είναι cookies που απαιτούνται για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, cookies που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας μας, να χρησιμοποιήσετε ένα καλάθι αγορών ή να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες ηλεκτρονικής χρέωσης
     
  • Cookies αναλύσεων / απόδοσης. Μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε και να μετρήσουμε τον αριθμό των επισκεπτών και να δούμε πώς μετακινούνται οι επισκέπτες γύρω από τον ιστότοπό μας όταν τον χρησιμοποιούν. Αυτό μας βοηθά να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός μας, για παράδειγμα, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που αναζητούν.
     
  • Cookies λειτουργικότητας. Αυτά χρησιμοποιούνται για να σας αναγνωρίσουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και έτσι να προσαρμόζουμε το περιεχόμενό μας για εσάς, αλλά και να βρίσκετε έτοιμες τις προτιμήσεις σας - ρυθμίσεις σας από προηγούμενες επισκέψεις (για παράδειγμα, την επιλογή της γλώσσας ή της περιοχής σας).
     
  • Cookies στόχευσης. Αυτά τα cookies καταγράφουν την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, τις σελίδες που έχετε επισκεφθεί και τους συνδέσμους που ακολουθήσατε. Αυτές οι πληροφορίες χτησιμοποιούνται για να κάνουμε τον ιστότοπό μας και τις διαφημίσεις που εμφανίζονται σε αυτόν πιο σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με τρίτους για το σκοπό αυτό.
     

Θα θέλαμε να γνωρίζετε οτι πέραν των cookies που προέρχονται από τον δικό μας ιστότοπο, τρίτα μέρη (συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, διαφημιστικών δικτύων και παρόχων εξωτερικών υπηρεσιών όπως υπηρεσίες ανάλυσης επισκεψιμότητας ιστού) μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν cookies, συνήθως αναλύσεων / απόδοσης ή στόχευσης, για τα οποία δεν έχουμε κανένα έλεγχο.  
 


 

Δικαίωμα στην απενεργοποίηση των Cookies

Έχετε το δικαίωμα απενεργοποίησης των cookies. Οι ρυθμίσεις των προγραμμάτων περιήγησης στο διαδίκτυο είναι συνήθως προγραμματισμένες από προεπιλογή να αποδέχονται τα cookies. Ωστόσο μπορείτε εύκολα να τις προσαρμόσετε αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Πολλά cookies χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της χρηστικότητας ή της λειτουργικότητας ιστότοπων/ εφαρμογών. Ως εκ τούτου, η απενεργοποίηση των cookies μπορεί να μην σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα των ιστότοπων/ εφαρμογών μας, όπως περιγράφεται αναλυτικά στον σχετικό πίνακα για τα cookies.

Αν επιθυμείτε να περιορίσετε ή να αποκλείσετε όλα τα cookies που εγκαθίστανται από τους ιστότοπους/ εφαρμογές μας (γεγονός το οποίο ενδέχεται να μην σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της τοποθεσίας) ή οποιουσδήποτε άλλους ιστότοπους/ εφαρμογές, μπορείτε να το καθορίσετε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας

 
 

Η ZAKCRET ΑΕ δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που περιέχονται στην αίτηση και τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και είναι τα απολύτως απαραίτητα για τον επιδιωκόμενο σκοπό. Σκοπός της επεξεργασίας αποτελεί αποκλειστικά και μόνο η αξιολόγηση των γνώσεων και δεξιοτήτων των υποψηφίων για τη θέση για την οποία υποβάλλουν την αίτηση ή για άλλη θέση μέσα στην εταιρεία για την οποία κρίνεται ότι διαθέτουν τις απαιτούμενες ικανότητες.

Η ZAKCRET ΑΕ εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά, υλικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας με σκοπό την προστασία των προσωπικών δεδομένων ενάντια στην τυχαία ή παράνομη καταστροφή ή την τυχαία απώλεια, αλλοίωση, την παράνομη γνωστοποίηση ή πρόσβαση και ενάντια σε όλες τις άλλες μορφές παράνομης επεξεργασίας. Την ίδια δε υποχρέωση επιβάλει και προς τις τρίτες συνεργαζόμενες με αυτή εταιρείες, οι οποίες μπορεί να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία αυτά στο πλαίσιο αποκλειστικά και μόνο της επεξεργασίας και εκτίμησης του υποβληθέντος βιογραφικού.

Τα στοιχεία που υποβάλλονται διατηρούνται από την ZAKCRET ΑΕ για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών και στην συνέχεια διαγράφονται από το σύνολο των βάσεων. Διευκρινίζεται ότι η διαγραφή πραγματοποιείται μετά το πέρας των 6 μηνών. Αποδέκτες είναι υπάλληλοι της ZAKCRET ΑΕ που είναι ειδικώς επιφορτισμένοι με αυτή την επεξεργασία.

Κάθε ενδιαφερόμενος, ο οποίος έχει προβεί στην υποβολή βιογραφικού, μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματά του που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία (ενδεικτικά δικαίωμα πρόσβασης διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας, εναντίωσης κλπ) υποβάλλοντας σχετικό αίτημα προς την εταιρεία (info@zakcret.gr / 210 2928 076).

Top