Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Κάν' το δώρο

Τα Zakcret Sports σας προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε αγορά σας:

  1. Να αποστείλουν το προϊόν που θα επιλέξετε σε ειδική συσκευασία δώρου απευθείας στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα συσκευάσουμε εμείς το προϊόν που θα επιλέξετε σε ειδική τσάντα δώρου, θα την στολίσουμε με αντίστοιχα διακοσμητικά και θα την συσκευάσουμε σε ειδική κούτα που θα κρατήσει την σκευασία δώρου ανέπαφη κατά την διάρκεια μεταφοράς της μέχρι τον παραλήπτη. Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι να έχει εξοφληθεί η παραγγελία μέσω paypal, πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης και τη διεύθυνση του αγαπημένου σας πρόσωπου που θα θέλατε να παραλάβει το σας δώρο.
  2. Να σας αποστείλουν ξεχωριστά το προϊόν και τα υλικά συσκευασίας δώρου στην ίδια αποστολή,  ώστε να διαμορφώσετε εσείς όπως θέλετε την συσκευασία. Το προϊόν που έχετε παραγγείλει θα περιέχει μαζί του οτιδήποτε χρειάζεστε για να το συσκευάσετε μόνοι σας σε δώρο (τσάντα δώρου, κορδέλες, αυτοκόλλητα) και να το παραδώσετε αυτοπροσώπως στο αγαπημένο σας πρόσωπο.
     

Εάν σας ενδιαφέρει να στείλετε ένα προϊόν έτοιμο σε συσκευασία δώρου στο αγαπημένο σας πρόσωπο, το μόνο που έχετε να κάνετε (εκτός από να μας σημειώσετε τη διεύθυνση του παραλήπτη) είναι να προσθέσετε στα σχόλια της παραγγελίας την φράση «Έτοιμη συσκευασία δώρου».

Εάν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε την συσκευασία δώρου μόνοι σας, ώστε να προσθέσετε και την δική σας πινελιά, εμείς μπορούμε μαζί με την παραγγελία να σας στείλουμε τα υλικά για να ολοκληρώσετε τη συσκευασία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε στα σχόλια της παραγγελίας την φράση «Υλικά συσκευασίας δώρου».

Top