13 Φυσικά Καταστήματα
Αθλητικών Ειδών
Tο μεγαλύτερο eshop
Αθλητικών Ειδών
Δωρεάν Μεταφορικά
από 60 € & πάνω
Δωρεάν Επιστροφές
σε όλες τις παραγγελίες
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Συχνές Ερωτήσεις

Ναι, με την προϋπόθεση ότι είναι σε άριστη κατάσταση, με τις ετικέτες άθικτες μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών από την παραλαβή. Παρακαλώ δείτε στις πληροφορίες που αφορούν τις αλλαγές για περισσότερες λεπτομέριες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.

Όχι, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν από την επιστροφή του δέματος σας.

Σε περίπτωση αλλάγης μεγέθους,σχεδίου,χρώματος σε ρούχο,παπούτσι,αξεσουάρ λόγω λάθος εκτίμησης του πελάτη, μας αποστέλει πίσω ο πελάτης το εν λόγω εμπόρευμα με γενική ταχυδρομική και χρεώση της ZAKCRET SPORTS και αποστέλουμε το νέο εμπόρευμα ΔΩΡΕΑΝ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ισχύουν τα παραπάνω.

Σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους, σχεδίου, χρώματος σε ρούχο, παπούτσι, αξεσουάρ λόγω λάθος εκτίμησης του πελάτη, μας αποστέλλει πίσω ο πελάτης το εν λόγω εμπόρευμα με Γενική Ταχυδρομική και χρέωση της ZAKCRET SPORTS και αποστέλλουμε το νέο εμπόρευμα ΔΩΡΕΑΝ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ισχύουν τα παραπάνω.

Στόχος μας είναι να αποστέλλουν αντικαταστάσεις σας εντός 24 ωρών από την παραλαβή της επιστροφής σας, στη συνέχεια, εφαρμόζονται οι συνήθεις χρόνοι παράδοσης μας.

 

Ναι, αρκεί να επιστραφούν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα μετά την αγορά και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Ναι, παρακαλούμε να τα επιστρέψετε με το συνήθη τρόπο και εμείς θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτά. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε όλα τα στοιχεία σας, καθώς και κάθε πληροφορία που νομίζετε ότι μπορεί να είναι χρήσιμη. Εάν το προϊόν σας έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, Θα γίνει αλλαγή.

• Έχουν επιστραφεί σε εμάς εντός 15 ημερών από την παραλαβή.

• επιστρέφονται σε μας σε άριστη κατάσταση, με την αρχική συσκευασία τους και με τις συνημμένες ετικέτες.

Τα νομικά σας δικαιώματα δεν επηρεάζονται.

Πώς να τα επιστρέψετε:

• Τοποθετήστε τα προϊόντα σε μια τσάντα ή ένα κουτί, έτσι ώστε να προστατεύονται τα προϊόντα και στη συνέχεια τα αποστέλεται στη παρακάτω διεύθυνση:

ZAKCRET AE

20 χιλιόμετρo Λεωφ. Μαραθώνος 

Πικέρμι 19009

Ελλάδα

• Παρακαλείσθε να επισυνάψετε το τιμολόγιό σας και να μας ενημερώσετε τι μεγέθη επιθυμείτε. Αυτό θα μας βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι θα επεξεργαστεί η αλλαγή σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

• Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την επιστροφή του προϊόντος σας , μη διστάσετε να μας στείλετε email στο sales@zakcret.gr ή τηλεφωνήστε μας στο 218 218 2000 

• Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε τον κωδικό και το μέγεθος των αντικαταστασεών σας.

• Θα επιστραφεί πίσω σε εσάς σας όσο πιο γρήγορα μπορούμε και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων, στόχος της αποστολής της αντικαταστάσης σας ειναι εντός 24 ωρών από την παραλαβή της επιστροφής σας.

• Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια περιόδων.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ZAKCRET AE πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.

Top