Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Θέσεις Εργασίας

Η εταιρεία ZAKCRET Sports ιδρύθηκε το 1975 εγκαινιάζοντας το 1ο της κατάστημα στο Γαλάτσι Αττικής και δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα στον χώρο του λιανικού αθλητικού και fashion εμπορίου.

Για πρώτη φορά το 1990 η εταιρεία παρουσίασε συλλογή με brand name ZAKCRET Sports. Από το 2006 έως και σήμερα διαθέτοντας σταθερά μια πλήρη συλλογή αθλητικού και fashion ενδύματος, εργαζόμαστε με το ίδιο πάθος, αγάπη και αφοσίωση στην κάθε λεπτομέρεια, με σκοπό να συνδυάσουμε ποιότητα, design και προσιτές τιμές.

Διανύοντας μια πορεία 40 χρόνων, αυτή την στιγμή η αμιγώς Ελληνική εταιρεία ZAKCRET AE έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες αθλητικών καταστημάτων στην Ελλάδα, αριθμώντας πλέον 12 υπερσύγχρονα καταστήματα με 150 εργαζόμενους συνολικά. Τον Ιούλιο του 2014 η εταιρεία μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία σε ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις στα Σπάτα Αττικής, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα πλάνα της για περαιτέρω ανάπτυξη. Στο κτίριο της Διοίκησης στεγάζονται επίσης και οι κεντρικές αποθήκες της επιχείρησης οι οποίες καταλαμβάνουν χώρο 3000 τμ.

Οι ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού οδήγησαν στο να δημιουργηθεί το 2007 το μεγαλύτερο αθλητικό ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα ( www.zakcret.g), εξυπηρετώντας τους πελάτες της πανελλαδικά για γρήγορες, έξυπνες και εύκολες online αγορές. Οι επισκέπτες του www.zakcret.gr & όλης της αλυσίδας καταστημάτων ZAKCRET Sports μπορούν να επιλέξουν υποδήματα, ενδύματα & αξεσουάρ ανάμεσα σε περισσότερα από 60 Επώνυμα Αθλητικά & Casual brands.

Για 40 χρόνια η φιλοσοφία της εταιρείας ZAKCRET Sports παραμένει αναλλοίωτη και οι αξίες που διέπουν την ομάδα καθώς και κάθε νέο μέλος της, ακλόνητες:

 -Mέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη

 -Διαρκής παρουσίαση καινούργιων προϊόντων

 -Συστηματική ανανέωση στην μορφή των καταστημάτων

 -Συνεχής βελτίωση και οργάνωση

 -Σεβασμός και υπευθυνότητα προς τους συνεργάτες

 
Αν θες κι εσύ να έρθεις στην ομάδα των ZAKCRET SPORTS στείλε μας το βιογραφικό σου στο contacthr@zakcret.gr

 

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας. Επισκεφθείτε και πάλι αυτή τη σελίδα για λεπτομέρειες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Επισημαίνεται ότι δεν δεχόμαστε βιογραφικά ή άλλα σχετικά έγγραφα τα οποία δεν έχουμε ζητήσει προηγουμένως. Λαμβάνουμε υπόψη μας αιτήσεις οι οποίες υποβάλλονται για θέσεις που έχουμε δημοσιοποιήσει.

 

Top